AQUA TIENEN

Content

Zwembad

Het zwembad van Tienen is de locatie waar de activiteiten van Aqua Tienen plaatsvinden.

Het stedelijk zwembad 'De Blyckaert' opende in juni 2002 de deuren. Dit moderne zwembad is uitgerust met een 25 meterbad en een recreatiebad met stroomversnelling. Voor de kleinsten zorgen een peuterbad en een 40 meter lange glijbaan beslist voor veel waterpret.

Waterpret in de glijbaan

Ontspannen kan in de Turkse stoombaden en de jacuzzi. Bij mooi weer kan je gebruik maken van de ligweide naast het zwembad. De cafetaria biedt een spectaculair zicht op de 7 meter diepe duiktank.

Ligging

Adres:
Zwembad 'De Blyckaert'
Reizigersstraat 81
3300 Tienen

Tel.: 016/80.48.80
Fax.: 016/80.48.99
Mail: zwembad@tienen.be

Voor het bekijken van de locatie van het zwembad. Of wil u een route plannen. Dan verwijzen wij u graag door naar Google Maps.


Grotere kaart weergeven

Cafetaria

In het zwembadcomplex bevindt er zich ook een cafetaria. Deze is zeer ruim en heeft een buitenterras voor zonnige dagen. De cafetaria 'De Blyckaert' is elke dag open. Van maandag tot vrijdag vanaf 11u en op zaterdag en zondag vanaf 10u.

De cafetaria heeft een uitgebreid assortiment van drank en eten. Dit kan gaan van een snelle hap tot wat uitgebreider dineren. Ook is er ontspanning voorzien en staan er recreatiespelen ter beschikking.

Vanuit de cafetaria heeft u een mooi zicht op het zwembad en de duikput.